KlimduinRun

De KlimduinRun

De KlimduinRun is een uniek en inmiddels legendarisch sprintevenement georganiseerd op het Klimduin in Schoorl. Iedereen die wel eens in Schoorl komt kent ongetwijfeld het centraal gelegen Roode Leeuw Plein met uitzicht op het Klimduin. Het Klimduin, dat ongeveer 100 meter lang, 30 meter breed en maar liefst 54 meter hoog is, vormt een uitdaging voor menig sportieveling die het hagelwitte zand wil bedwingen.

al1

Is het de voetballer, de schaatser, de atleet, de wielrenner, de marathonloper, of is het de tennisser of de volleyballer (m/v) die de meeste kans maakt om de titel te gaan winnen of is het de recreatieve sporter, want ook hij/zij kan meedoen!

start

Waar in de wereld kunnen zoveel sporters uit allerlei disciplines de strijd met elkaar aan gaan? Bijna nergens. Maar wel op het Klimduin in Schoorl!

Uitslagen Zilte Zoen KlimduinRUN 2016

Het was weer een fantastische wedstrijd dag met als KlimduinRUN 2016 koningin:

Marit Dopheide in een tijd van 31.78 sec

De resultaten van de heren en dames zijnĀ hierĀ te vinden. Binnenkort zullen er meer foto’s video’s en uitslagen te vinden zijn op de site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *