Home

Zilte Zoen KlimduinRUN 2017

De kogel is door de kerk! Ook dit jaar gaat er weer een KlimduinRUN plaatsvinden. Dit jaar gaat de wedstrijd plaatsvinden op zondag 24 september 2017!

Schrijf je dus nu snel in voor de KlimduinRUN op de inschrijfpagina!

Welkom bij de Zilte Zoen Klimduinrun 2017!

De Zilte Zoen KlimduinRun is een uniek sprintevenement georganiseerd op het klimduin in Schoorl. Iedereen die wel eens in Schoorl komt kent ongetwijfeld het centraal gelegen Roode Leeuw Plein met uitzicht op het klimduin. Het klimduin, dat ongeveer 100 meter lang, 30 meter breed en maar liefst 54 meter hoog is, vormt een uitdaging voor menig sportieveling die het hagelwitte zand wil bedwingen.

al1

Is het de voetballer, de schaatser, de atleet, de wielrenner, de marathonloper, of is het de tennisser of de volleyballer (m/v) die de meeste kans maakt om de titel te gaan winnen of is het de recreatieve sporter, want ook hij/zij kan meedoen.

start

Waar in de wereld kunnen zoveel sporters uit allerlei disciplines de strijd met elkaar aan gaan? Bijna nergens. Maar wel op het klimduin in Schoorl!

 

Uitslagen Zilte Zoen KlimduinRUN 2016

Het was weer een fantastische wedstrijd dag met als KlimduinRUN 2016 koningin:

Marit Dopheide in een tijd van 31.78 sec

De resultaten van de heren en dames zijn hier te vinden. Binnenkort zullen er meer foto’s video’s en uitslagen te vinden zijn op de site!